torsdag 10. mars 2011

RULLEKAKE

RULLEKAKE M/SJOKOLADEKREM:
3 egg
100g philadelphia-ost(ikke light)
sukrin
1/8ts bakepulver

skill eggene. visp hvittene stive i egen bolle.
bland kremosten,eggeplommer og bakepulver.
bland eggeplommeblandingen forsiktig inn i hvittene,pass på så det ikke detter sammen.
smøres utover i en langpanne kledd med bakepapir. smør gjerne bakepapiret med smør.
stekes ved 170grader til den så vidt får en gylden farge..
smør gjerne litt smør på bakepapiret før du heller røren på papiret før steking,da slipper den lettere taket. jeg strør sukrin på et nytt bakepapir som jeg hvelver kaken på-


SJOKOLADE-SMØRKREM
100g smør(romtemperert)
70g sukrin-melis
2eggeplommer
12g bakekakao

rør smør og sukrin godt, tilsett eggeplommene en og en. ha tilslutt i kakaoen og rør det godt inn i kremen.
has på rullekaken da den er blitt avkjølt og rulles sammen.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar