KAFFEKOS

 KNALLGO'E VAFLER
5 egg
150g smøreost naturell(jeg brukte first price)
2 ts bakepulver

3 ts fiberhusk
3ss sukrin
1ts vaniljesukker
Visp eggedosis så stiv som mulig..bland in kremost og det tørre
på lav hastighet i mixer'n. La røra hvile kaldt en stund.
Stekes i vaffeljern.
ca 8 plater. server gjerne med lavkarbosyltetøy og rømme..mmm
96kcAL pr. vaffelplate og 1,4g karbo pr plate..
har ikke bilde akkurat nå...




JORDBÆR-IS
(4PORSJONER)
3 EGGEPLOMMER
3DL KREMFLØTE
2TS VANILJESUKKER

100G JORDBÆR
SMAKES TIL MED SUKRIN

pisk eggeplommer sammen med litt sukrin til eggedosis
pisk kremfløten til krem,og bland deretter kremen i eggedosisen

tilsett vaniljesukker.
Mos jordbærene i en blender e.l og tilsett de i isen.
smak til med sukrin.

helles over i en egnet form og legges i fryseren.
isen blir hard og må tas ut fra fryseren i god tid før den skal nytes.
336kcal pr.porsjon og 5,8g karbo.



VAFLER
10stk
150g seter-rømme
150g creme fraiche
60g smør
4egg
2ts bakepulver
1ss sukrin(eller etter smak)
smelt smør,visp sammen egg sammen med rømme og creme fraiche
tilsett det smeltede smøret og tilslutt has sukrin og bakepulver i.
stekes i vaffeljern.
178kcal pr stk og 1,3g karbo pr.stk


MUFFINS MED SJOKOLADEBITER
3egg
2dl creme fraiche
35g mandel mel
15g malte mandler
30g malt kokosmasse
1ss fiberhusk
2ts bakepulver
0,5dl smeltet smør
15g hakket kokesjokolade 70%
søtes etter smak(jeg brukte 8ts splenda)

alt blandes sammen og fordeles i små muffinsformer.
stekes på 175grader i 10-15min
jeg fikk 14 muffins og det er 1,5gkarbo pr.muffins og 126kcal.

dette var et prøve-prosjekt og de er de beste muffinsene jeg noen gang har smakt.
egentlig så trenger man ikke sjokoladen..for de var sykt gode i seg selv..




RULLEKAKE

RULLEKAKE M/SJOKOLADEKREM:
3 egg
100g philadelphia-ost(ikke light)
sukrin
1/8ts bakepulver

skill eggene. visp hvittene stive i egen bolle.
bland kremosten,eggeplommer og bakepulver.
bland eggeplommeblandingen forsiktig inn i hvittene,pass på så det ikke detter sammen.
smøres utover i en langpanne kledd med bakepapir. smør gjerne bakepapiret med smør.
stekes ved 170grader til den så vidt får en gylden farge..
smør gjerne litt smør på bakepapiret før du heller røren på papiret før steking,da slipper den lettere taket. jeg strør sukrin på et nytt bakepapir som jeg hvelver kaken på-

SJOKOLADE-SMØRKREM
100g smør(romtemperert)
70g sukrin-melis
2eggeplommer
12g bakekakao
rør smør og sukrin godt, tilsett eggeplommene en og en. ha tilslutt i kakaoen og rør det godt inn i kremen.
has på rullekaken da den er blitt avkjølt og rulles sammen.