PAI,PIZZA

OMELETT-PAI
4egg
40g smøreost,naturell(firstprice)

50g cottage cheese
20g revet hvitost
+25g revet hvitost
bland alle ingrediensene utenom de siste 25g hvitost.
smør en paiform med olivenolje
hell røren i paiformen og strø resten av den revne osten over røren.
stekes på 175grader til den har fått en gylden farge.
da er den klar til å tas ut,og fylles med det man vil ha. jeg valgte dette fyllet:


100g kokt skinke
60g rød paprika
75g løk
100g hakkete tomater,hermetisk
130g revet hvitost

skjær opp skinke,paprika og løk i passe biter.
smør tomatene utover bunnen og strø deretter skinke,løk og paprika på bunnen.
tilslutt strør man den revne osten over og man kan sette den inn i ovnen igjen og stekes videre til osten har smeltet


jeg delte omelett-paien opp i 4 porsjoner da jeg synes det var passe mengde.
1porsjon inneholder 2,9g karbo og 298kcal.


PIZZABUNN
(LITEN FORM)

  • 4 stk Egg
  • 40 gram Kremost naturell (TINE)
  • 50 gram Cottage cheese 
  • 20 gram Hvitost,firstprice(revet)
  • 25 gram Hvitost,firstprice(revet)
Visp sammen egg,kremost og cottage cheese og tilsett deretter 20g revet hvitost i røren.
legg bakepapir i formen og smør røren utover. strø utover 25g revet hvitost over røren.
stekes ved 170grader til bunnen har fått en gylden farge.
bunnen tas deretter ut av ovnen og fylles med det man måtte ønske
hele bunnen har tot. 3,1g karbo og 624kcal.
jeg deler bunnen i 8 biter og hver bit inneholder 78kcal og 0,39g karbo
doble porsjonen om du ønsker å bruke stor langpanne